Skip links

WATER BESPAREN

Water besparen in jouw huis hoeft niet moeilijk te zijn. We helpen je graag op weg. Klik een ruimte aan in het huis hieronder om te kijken welke waterbesparende oplossingen daar mogelijk zijn.

Kijk en vergelijk vervolgens om de juiste keuze te maken. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst, waarin elke druppel telt.

WATER BESPAREN IN JOUW HUIS

Per dag gebruiken we 129 liter drinkwater per persoon. Van dit aantal wordt slechts 2,6 liter gebruikt om te drinken. We 'verspillen' dus heel veel liters water in en om ons huis. Tijd om te besparen. Bouwblauw heeft een overzicht gemaakt van allerlei manier om water te besparen thuis, in je badkamer, in de tuin en in je keuken.

Kijk gerust rond om te kijken wat jij thuis kan doen om water te besparen.

KLIK EEN RUIMTE AAN VOOR WATER BESPAAR TIPS

WAT IS ONZE MISSIE?

WATER VRIENDELIJKE BOUW AANJAGEN

We streven naar een cultuur van waterbewustzijn, waarin elke Nederlander zich bewust is van de waarde van water. Daarvoor moedigen wij Nederlanders aan om zelf actie te ondernemen, van regenwateropvang in tuinen tot het verminderen van waterverbruik in huishoudens. Om hier te komen biedt Bouwblauw inzicht in allerlei technologieën en advies om waterverspilling tegen te gaan.
This website uses cookies to improve your web experience.