Skip links

ONZE MISSIE

VISIE BOUWBLAUW

WATER VRIENDELIKE BOUW AANJAGEN

Onze visie is om de toekomst van de Nederlandse huizenbouw te transformeren naar een waterbewuste standaard, waarbij watervriendelijke oplossingen de norm zijn en huishoudens een actieve rol spelen in het behoud van deze kostbare bron.
MISSIE BOUWBLAUW

BOUWEN AAN EEN BLAUWE TOEKOMST


Bouwblauw helpt Nederlandse huishoudens water te besparen door het bieden van praktische tips, waardevolle inzichten en een overzicht van innovatieve waterbesparende technologieën.

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor iedereen vandaag al water kan besparen en een rol kan spelen in een waterrijke toekomst waarin elke druppelt telt!

Bouw jij mee?

WIE BEN IK

Mijn naam is Jeffrey van Eck. Aangenaam! Ik ben de oprichter van Bouwblauw, dat is ontstaan tijdens een groepsproject van de HBO-Master Design Driven Innovation. Na het behalen van mijn diploma tijdens deze opleiding heb ik ervoor gekozen om het idee door te zetten. Dit omdat ik erop vertrouw dat we allemaal een rol kunnen spelen om watertekorten in de toekomst tegen te gaan. Dit door simpelweg de noodzaak van water in te zien en bewuster ermee omgaan. Daarom wil ik mensen inspireren en om bij hunzelf te beginnen. Elke druppelt telt!

ONZE DOELEN

This website uses cookies to improve your web experience.